/ σώ.μα /

Οι αρχαίοι Έλληνες πίστευαν ότι

«Όταν φροντίζεις το σώμα, θεραπεύεις το μυαλό, θεραπεύεις την ψυχή»

Η ιστορία πίσω από την SOMA+SOUL

“Δεν μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε ότι ένα ταξίδι στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια της πανδημίας για να γιορτάσουμε την πλήρη και γεμάτη ζωή του παππού μου, θα οδηγούσε σε νέα μονοπάτια και στη δημιουργία της SOMA+SOUL”.

“η προγιαγιά μου, ο παππούς και το σαπούνι”

Κατά τη διάρκεια της οικογενειακής μας συνάντησης για να τιμήσουμε τον παππού μου, πολλά μέλη της οικογένειας μοιράστηκαν ιστορίες του παρελθόντος. Δεν μπορούσα να ξεχάσω μια συγκεκριμένη, που ήθελε την προγιαγιά μου να φτιάχνει το δικό της χειροποίητο σαπούνι στις αρχές του 1930. Ούσα πάντα παθιασμένη με τα σωστά συστατικά για το ευαίσθητο δέρμα μου, ήθελα να μάθω περισσότερα για το προϊόν της γιαγιάς μου.

Μετά από ένα 8ωρο ταξίδι, φτάσαμε στο χωριό όπου έζησε η προγιαγιά μου. Προς μεγάλη μου έκπληξη, ένας συγχωριανός της είχε ακόμη κρατημένο εκείνο το σαπούνι. Αυτό που κάποτε ήταν ανάγκη για την οικογένειά της, σχεδόν έναν αιώνα αργότερα, θα γινόταν η έμπνευση για να συνεχιστεί η παράδοση με το ξεκίνημα μιας φρέσκιας, καθαρής, 100% ελληνικής σειράς περιποίησης δέρματος.

“O κ. Μιχάλης στον Τριπόταμο, το χωριό των προ παππούδων μου ”

Αποστολή μας είναι να προωθήσουμε την υγεία του σώματος μέσα από μια όμορφα απλή σειρά περιποίησης,
που προωθεί την ευεξία και την φροντίδα που θυμίζει κάτι από θεά.

+Διαφάνεια

Έχουμε απομακρύνει 2.700 τοξικά συστατικά από τη σειρά περιποίησής μας και δείχνουμε πάντα με διαφάνεια τι υπάρχει
στα μπουκάλια και στο δέρμα σας.
Όλα μας τα συστατικά και
αρώματα αναγράφονται επακριβώς στις συσκευασίες μας.

+Αλλά πρώτα…Η Αυτό-φροντίδα

Στην SOMA+SOUL δίνουμε έμφαση στο να περνάμε χρόνο με τον εαυτό μας και θέλουμε οι πελάτες μας να κάνουν το ίδιο. Η αυτό-φροντίδα μπορεί να πάρει πολλές μορφές:
να εφαρμόσεις μια μάσκα προσώπου, να ξεκινήσεις yoga ή
να πας απλά για ψώνια.

+Σεβασμός στη Φύση

Από τις ανακυκλώσιμες συσκευασίες μας, μέχρι και τους οργανισμούς που υποστηρίζουμε, ανταποδίδουμε στη φύση και την προστασία του πλανήτη μας.

celebrate culture

+Γιορτάζουμε την Παράδοση

Η SOMA+SOUL εμπνέεται από την Ελληνική κουλτούρα. Θέλουμε ο κόσμος να γνωρίσει τα φυσικά συστατικά που πηγάζουν από αυτήν την ευλογημένη γη και να λύσουμε κάθε προβληματισμό της σύγχρονης γυναίκας όσον αφορά την φροντίδα της επιδερμίδας της.